TEŠKA NESREĆA

24 ozlijeđenih u sudaru dva autobusa i automobila kod Varaždina

  • Autor: M. Š.
  • Zadnja izmjena 14.08.2017 15:07
  • Objavljeno 14.08.2017 u 10:57
Nakon očevida utvrđeno je da je nesreću skrivio 55-godišnji vozač autobusa

Nakon očevida utvrđeno je da je nesreću skrivio 55-godišnji vozač autobusa

Izvor: Cropix / Autor: Ivan Agnezovic / Regionalni tjednik / CROPIX

Broj ozlijeđenih u sudaru dva autobusa i automobila u ponedjeljak ujutro na istočnom ulazu u Varaždin popeo se na 24, liječničku pomoć zatražilo je njih 22, teže je ozlijeđen vozač osobnog vozila, a ostali lakše, izvijestili su u iz Policijske uprave varaždinske

Prema prvoj informaciji, u prometnoj nesreći na državnoj cesti D2 kod varaždinskog aerodroma u prometnoj nesreći bilo je 13 ozlijeđenih, no, prema najnovijim informacijama iz Policijske uprave varaždinske, liječničku su pomoć nakon nesreće zatražile 22 osobe.

U Opću bolnicu Varaždin prevezeni su vozač osobnog vozila, koji je teže ozlijeđen, i putnik u njegovu vozilu. Nitko od sudionika u nesreći nije zadobio ozljede opasne po život. Iz varaždinske policije izvijestili su i da je uzrok nesreće nedovoljan razmak između vozila.

Sudar kod Varaždina

Izvor: Cropix / Autor: Ivan Agnezovic / Regionalni tjednik / CROPIX

Nakon očevida, utvrđeno je da je nesreću skrivio 55-godišnji vozač autobusa koji je vozio iz smjera Varaždina u smjeru Trnovca. Nailaskom na druga vozila ispred sebe usporio je, no zbog nedovoljnog razmaka udario je u autobus koji je vozio 50-ogodišnjak.

Vozač je pokušao izbjeći jači udar, skrenuo je ulijevo i udario u osobno vozilo kojim je iz smjera Trnovca upravlja 63-godišnjak.

Automobil je od siline udara odbačen u jarak. Tijekom očevida dionica državne ceste D2 bila je zatvorena za promet.