JESTE LI IH VIDJELI?

U sedam dana u Hrvatskoj nestalo devet osoba

15.06.2012 u 20:19

Bionic
Reading

Devet osoba nestalo je od prošlog petka do danas na području Republike Hrvatske, od kojih je šestero staro do 19 godina. U Pisarovini je nestao 63-godišnji muškarac, u Karlovcu 45-godišnja žena, a još se traga i za 32-godišnjom Tajlanđankom koja je prije četiri dana misteriozno nestala tijekom šetnje u rapskoj uvali Sahara

Pogledajte njihove fotografije te, ukoliko imate bilo koju informaciju o njima, dojavite policiji kako bi ih se što prije pronašlo. Lara Jurić (16) udaljila se s adrese stanovanja Donja Dobra 8a, u općini Brod Moravice, prošlog petka, 8. lipnja, i od tada joj se gubi svaki trag. Lara je visoka između 165-170 cm, ima kestenjastu kosu i kestenjaste oči te je srednje tjelesne građe. U ponedjeljak, 11. lipnja, trag se izgubio i Splićaninu Ivanu Božiću (19), koji se nakon vikenda nije vratio na adresu boravišta Plahinsko 6 u Ivanecu.

Čak pet nestanka prijavljena su 12. lipnja. Dvije osobe udaljile su se u razmaku od tri sata s iste adrese boravišta u Osijeku, Vinkovačka cesta 61. Radi se o 15-godišnjem Josipu Bumbaru i 14-godišnjem Marinku Đaniji. Josip je visok je oko 175 cm, ima kestenjastu kosu i plave oči te je srednje tjelesne građe, a Marinko oko 150 cm, ima crnu kosu i slabije je tjelesne građe. Policija ima podatak da je Marinko u trenutku odlaska na sebi imao crnu jaknu s kapuljačom, tamnoplavu trenirku i narančasto-smeđe tenisice.

Nadalje, po četvrti put sa zagrebačke adrese Sv. Mateja 70a nestao je Filip Meašić (17). Filip je visok 180 centimetara, srednje je tjelesne građe te ima smeđu kosu i smeđe oči. Bio je odjeven u crnu majicu s kapuljačom, crnu trenirku i bijele tenisice.
Drago Huzjak (63) nestao je prije tri dana kada se traktorom uz obalu rijeke Kupe udaljio s adrese stanovanja Donja Kupčina 393 u Pisarovini. Drago je bio odjeven u zelenu košulju dugih rukava, plave traper hlače, crnu šilt kapu i crne cipele. Visok je oko 185 cm, jače je tjelesne građe, ima prosijedu kosu i zelene oči.

Još uvijek se traga, podsjetimo, i za Tajlanđankom s prebivalištem u Njemačkoj, koja je u utorak nestala kada je napustila supruga i maloljetnu djecu na plaži u loparskoj uvali Sahara na Rabu te otišla u šetnju. Chettana Taprap (32) visoka je oko 150 cm, ima crnu kosu i smeđe oči te je slabije tjelesne građe.

Biserka Sila (45)
se jučer, 14. lipnja, udaljila s adrese stanovanja u Karlovcu, Mahično 107a, i od tada joj se gubi svaki trag. Biserka je visoka oko 170 cm, ima kestenjastu kosu i kestenjaste oči te je srednje tjelesne građe. I posljednja prijava o nestanku Tomislava Pređaka (17) stigla je danas u Policijsku upravu varaždinsku. Tomislav se udaljio s adrese boravišta Plahinsko 6 u Ivanecu, u sivo-crnoj jakni s kapuljačom, tamnim hlačama i sivim gležnjačama. Visok je oko 166 cm, srednje je tjelesne građe, ima kestenjastu kosu i zelene oči.