U NEKOLIKO DANA

U Rijeci ukradena dva automobila i tri mopeda

21.06.2012 u 13:51

Bionic
Reading

Dva automobila i tri mopeda otuđena su u posljednjih nekoliko dana na riječkom području, a policija traga za nepoznatim kradljivcima

Automobil Renault Clio riječkih registarskih oznaka, vrijedan oko 29.000 kuna, a u vlasništvu 58-godišnje Riječanke, nestao je 19. lipnja iz Ulice Androv Breg, gdje je bio parkiran. Policijski službenici pronašli su neoštećeno vozilo sljedećeg dana u Pulskoj ulici, a kriminalističko istraživanje s ciljem otkrivanja nepoznatog počinitelja još traje.

S parkirališta u Ulici Corrada Ilijassicha 20. lipnja je ukraden automobil Opel Astra riječkih oznaka, čime je 20-godišnji vlasnik iz Rijeke oštećen za oko 5.000 kuna. Policija traga za kradljivcem i ukradenim vozilom.

Nadalje, ukradena su tri mopeda. Prvi, Baotian BT 49QT-9, vrijedan oko 1.500 kuna, u vlasništvu 47-godišnjaka iz Kostrene, otuđen je u noći na 17. lipnja, u Ulici Mažeri u Kostreni. Moped je 20. lipnja pronađen u Kostreni, ali bez dijelova motora.

Kaznenim djelom krađe oštećen je i 36-godišnjak iz Rijeke, koji je policiji prijavio krađu mopeda Malaguti F-15 TD. Moped je ukraden u noći na 20. lipnja iz Zametske ulice u Rijeci.

Iste noći, u Crnčićevoj ulici u Rijeci, ukraden je i moped Piaggio Typhoon 50, na štetu 45-godišnjeg Riječanina. Materijalna šteta se procjenjuje na oko 7.500 kuna, a policija traga za njim i kradljivcem.