DOVRŠENO ISTRAŽIVANJE

Na klupici u parku Bundek u Zagrebu dilao drogu

11.09.2019 u 10:41

Bionic
Reading

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te omogućavanja trošenja droga

Osumnjičeni je na zasad neutvrđeni način, protivno odredbama iz članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, nabavio veću količinu kokaina i marihuane, s kojom su ga zatekli policijski službenici VI. policijske postaje Zagreb (Novi Zagreb) u parku Bundek, a ta je droga bila namijenjena za daljnju preprodaju.

Naime, sumnja se kako je osumnjičeni u ponedjeljak 9. rujna oko 21.45 na klupi u parku ponudio dvije osobe s kojima je bio u društvu da konzumiraju kokain. U tom trenutku osumnjičenom su prišli policijski službenici, a osumnjičeni im je predao kutijicu u kojoj se nalazilo 13 paketića ispunjenih praškastom materijom bijele boje nalik na kokain, ukupne težine 26 grama, kutijicu s 18 paketića ispunjenih biljnom materijom zelene boje nalik na marihuanu ukupne težine 56,6 grama te ručnu svjetiljku u kojoj se nalazilo 17 tableta nalik na ecstasy.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće dostavljeno je nadležnom državnom odvjetniku.