VJERUJU U POBJEDU

U Hajduku optimisti: 'Dinamu će biti teže nego protiv Rijeke!'

20.02.2013 u 16:41

Bionic
Reading

Unatoč brojnim problemima koji ih muče uoči velikog derbija, većina igrača Hajduka s puno optimizma gleda na tu utakmicu

Nakon Oremuša i Vukovića optimizam iz svlačionice Hajduka uoči velikog nedjeljnog derbija prenijeli su novinarima i dvojica bočnih igrača, Goran Jozinović i Avdija Vršajević.

'Očekivanja su uvijek ista kad igramo na Poljudu, idemo po pobjedu od prve minute agresivno' najavio je Goran Jozinović, jedan od rijetkih igrača Hajduka koji je već igrao derbi na Poljudu.

Od Dinama isto očekuje otvorenu i napadačku igru. 'Dinamo će igrati kao protiv Rijeke, napadački, no mi se ne opterećujemo njima, moći ćemo igrati našu igru i neka se oni prilagode nama. Neće im biti baš kao protiv Rijeke, čeka ih puno veći posao,' najavljuje Jozinović, koji bi bio zadovoljan i minimalnom pobjedom svoje momčadi. 'Dosta je i 1:0, ipak je Dinamo respektabilna momčad, sa Sammirom, Beqirajem, Čopom.... Kad se tome doda da i mi imamo problema sa zadnjom linijom, da nam nedostaju Maloča, Milović i Jonjić, jasno je da moramo imati respekt prema protivniku'.

Jedan od najiskusnijih debitanata u derbiju svakako će biti BiH reprezentativac Avdija Vršajević, koji se također nada pobjedi. 'Na Poljudu, pred našim navijačima može nas jedino pobjeda zadovoljiti, pa makar do nje došli i autogolom u 90. minuti utakmice' kaže Vršajević, koji je povukao paralelu s najvećim derbijem u BiH koje je igrao između Čelika i Sarajeva.

'Slična je to utakmica, samo atmosfera nije ista. Na Bilinom polju je atmosfera također užarena, ali nije kao na Poljudu. Ono što sam doživio na Poljudu uoči utakmice protiv Intera, nisam doživio nikad u karijeri. U takvoj atmosferi teško je ne dati sve od sebe,' zaključio je Vršajević.