KLIKNITE, I MI SMO

Tumblroll - Matea Jocić

16.11.2010 u 18:00

Bionic
Reading

Fotke, fotići, umjetnici, pisci, kreativci i astrinauti - mlada fotografkinja Matea Jocić podijelila je s nama svojih top 10 tumblr blogova. Lajkamo ih sve odreda


David Horvitz
David je umjetnik koji voli interakciju, na tumblru ostavlja kreativne ideje ljudima kojima je dosadno i ljudima koji nije dosadno.

Peter Sutherland
Peter Sutherland je fotograf. On ima bradu.

Dallas Clayton
Dallas Clayton je napisao 'An Awesome Book'. Ne znam je li itko tko je vidio tu knjigu ostao išta drugo nego - oduševljen, pa tako i Joaquin Phoenix u igranom filmu 'I'm still here'. Dallas na svom blogu objavljuje poeziju i pripadajuće ilustracije.

Astrinaut
Vedran je Astrinaut i dobro vlada cijelom lepezom Adobeovih programa. Vedran ima dobre ideje. To je važnije od svega. Pomaže ako je sve to dovitljivo i smiješno. Ilustracije i sl. stvari koje Vedran radi su super. 

Mossless Magazine

'Novi intervju svaka dva dana.' Intervju s fotografima. Gomila i gomila fotografa koje već znate i fotografa za koje nikada niste čuli… A svi su super.

Nazi Gold
Jerry Hsu je skejtborder i Jerry Hsu ima mobitel. Svi znamo čemu služi mobitel - za gledanje na sat i za fotografiranje.

Future Shipwreck
Umjetnost i što je next best thing

Fourteen-Nineteen
Fotografi. Jako mladi fotografi. Osim što nam predstavljaju mladu ekipicu, Alex i Lewis (i sami jako mladi fotografi) otvorili su dućan u kojem prodaju knjige, zineove i printeve, a počeli su i izdavati svoje knjige.

This isn't happiness
Art, Photography, Design & Disappointment™.

Inspire Me Now
Grafički dizajn. Industrijski dizajn. I slične lijepe stvari.