ZLATKO SUDAC:

'Trovali su me deset godina!'

13.09.2010 u 09:27

Bionic
Reading

Kontroverzni karizmatik velečasni Zlatko Sudac tvrdi da je deset godina bio sustavno trovan. Kaže kako su mu to potvrdili i liječnici, no tko ga je trovao, nije otkrio

'Narav moga posla je takva da poznajem razne stručnjake i medicinare kojima se zahvaljujem na pomoći i poticaju da diskretno, ali korjenito, neke stvari ispitamo do kraja. Poticaj tome svakako je dao i raskorak koji je bio vidljiv u detaljnijoj analizi simptoma i smetnji.

Rezultate koje smo dobili iz europskih centara nepobitno potvrđuju da sam u razdoblju od jednog desetljeća bio po život i zdravlje ozbiljno izlagan i ugrožavan. Dokumentacija je zapečaćena i čuva se u arhivu', rekao je Sudac za Večernji list.

Kaže kako je zbog tog slučaja angažirao i odvjetnika, Bosiljka Mišetića, a da za trovanje zna i krčki biskup Valter Župan ali i 'drugi bitni ljudi'.

O 1,4 milijuna dobiti koju je prošle godine ostvarila njegova tvrtka Joshua, o čemu je pisao tportal, Sudac kaže kako je ta tvrtka i osnovana da se prikupe sredstva za izgradnju međunarodnog, interdisciplinarnog duhovnog centra Milosrdnog Isusa.

Oko Suca su vezane mnoge kontroverze; jedna od novijih jest ona da biskupi pričaju da Suca financiraju masoni. 'Jednostavno ne mogu vjerovati da su neki biskupi uopće mogli doći do takve intelektualne akrobacije, a kamoli da u to povjeruju... Do sada sam kod zlih jezika bio u svim mogućim varijantama, ali u masonima još ne. Ne krijem svoje čuđenje. I zaista - ma di ćete mene u masone!', začudio se Sudac.