gdje su vam ključevi?

Tri krađe i tri lekcije: Pazite da sami ne prizovete lopove poput ovih Slavonaca

18.09.2019 u 14:01

Bionic
Reading

Iz Policijske uprave osječko-baranjske stižu tri nepovezane vijesti o krađama koje pokazuju kako treba uvijek biti na oprezu te da oštećeni često i sami doprinose tome da budu pokradeni

Tijekom poslijepodnevnih sati 17. rujna nepoznati je počinitelj u dvorištu obiteljske kuće u Ulici Nikole Šubića Zrinskog u Višnjevcu pronašao sakriveni ključ ulaznih vrata. Otključao je vrata, ušao u kuću te pronašao i ukrao nakit. Vlasniku je nastala materijalna šteta od više tisuća kuna, a policija traga za nepoznatim počiniteljem.

U Osijeku je pak 13. rujna nepoznati počinitelj u večernjim satima ispred prostorija tvrtke u Drinskoj ulici ukrao nezaključan bicikl. Vlasniku je nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.

Policija apelira i na vlasnike vozila da ne ostavljaju dragocjene predmete na vidljivim mjestima u automobilu. Naime, nepoznati je počinitelj 17. rujna provalio u osobni automobil parkiran u Ulici Klisa u Klisi. Ukrao je novčanik s dokumentima i novcem ostavljen na vidljivom mjestu u vozilu. Vlasniku je nastala materijalna šteta od više stotina kuna.