A BUBALO NA GODIŠNJEM

Torta i tablete za pamćenje gradonačelniku za rođendan

05.11.2012 u 13:59

Bionic
Reading

Članovi osječkoga Gradskog odbora Mladeži HDZ-a danas su, pred zgradom osječke Gradske uprave, simbolično čestitali rođendan gradonačelniku Krešimiru Bubalu (HDSSB) te ga pritom podsjetili na neka od njegovih predizbornih obećanja.

Pred zgradu Gradske uprave došli su s rođendanskom tortom, na kojoj je bio natpis 'Sretan rođendan gradonačelniče!', te transparentom 'Snago grada, gdje je naših 4.090 novih radnih mjesta?'.

Predsjednik osječke Mladeži HDZ-a Ivan Radić izjavio je novinarima kako će Bubalu, uz tortu, kako bi zasladio gorku osječku svakodnevnicu, darovati i tablete za pamćenje, kako bi se prisjetio svojih brojnih neispunjenih obećanja građanima Osijeka.

S obzirom da tablete neće početi djelovati odmah, prilažemo i rođendansku čestitku, u kojoj podsjećamo gradonačelnika na njegova obećanja, među kojima su 4.090 novih radnih mjesta, povećanje broja parkirališnih mjesta u gradu za dvije tisuće, izgradnju akva-parka, i druga obećanja, poručio je Radić.

Darove je primio voditelj gradskoga odsjeka za protokol i promidžbu Željko Lončar, koji je kazao kako je gradonačelnik Bubalo na godišnjem odmoru, a članove Mladeži HDZ-a počastio je 'Bronhi' bombonima, jer se, kako je rekao, uz njih lakše diše.