SUPRUG NA TJERALICI

Tončica Čeljuska pauzira od 'Dnevnika'

18.11.2009 u 20:20

Bionic
Reading

Tončica Čeljuska trebala je sinoć voditi i uređivati 'Dnevnik' HTV-a, no u dogovoru s glavnom urednicom Hloverkom Novak-Srzić uzela je slobodne dane

Čeljuska kaže kako je uzela desetak slobodnih dana. 'Umjesto mene 'Dnevnik' će tijekom tog vremena raditi kolege Zoran Šprajc, Dijana Čuljak-Šelebaj i Siniša Kovačić', kaže Tončica Čeljuska, koja se posljednjih dana našla u središtu zanimanja zato što je za njezinim suprugom Zlatkom, koji je pravomoćno osuđen na dvije i pol godine zatvora zbog prevare, zagrebački Županijski sud raspisao tjeralicu zbog nejavljanja na izdržavanje kazne, piše Jutarnji.hr.

'Trudim se biti jaka, ali nisam od kamena. Naravno da na mene utječu napisi po novinama, koliko god ja nastojala da tako ne bude. Dane provodim sa kćerima, kojima također nije lako i zbog svega toga bilo bi mi teško doći na HTV, biti tamo dvanaest sati i maksimalno se koncentrirati na 'Dnevnik', a to moj posao zahtijeva. S druge strane, poznajem samu sebe i znam da će ovo proći i da ću se već sljedećeg tjedna moći u potpunosti profesionalno posvetiti svom poslu koji mi je jako važan', priča Tončica Čeljuska, o čijoj su profesionalnoj sudbini jučer trebali odlučivati njezini šefovi.

Oni su, međutim, prolongirali odluku o tome može li supruga čovjeka za kojim je raspisana policijska tjeralica voditi i uređivati središnju informativnu emisiju javne televizije. 'Iz Informativnog programa obavijestili su me da nema nikakvih promjena što se tiče radnih zadataka Tončice Čeljuske', potvrđuje Janoš Römer, glasnogovornik HTV-a.