Blizzard

Titan vrlo vjerojatno neće imati pretplatu

02.08.2013 u 14:22

Bionic
Reading

Dugo iščekivani Blizzardov MMORPG, Titan, vjerojatno neće imati mjesečnu pretplatu

Blizzard je konačno pružio malo informacija o svojem sljedećem velikom MMORPG projektu koji se krije pod kodnim imenom Titan. U Activision Blizzard pozivu u kojem se objašnjava financijska strana tvrtke u posljednjem kvartalu, Mike Morhaime, izvršni direktor i jedan od osnivača Blizzarda, rekao je 'da Titan MMO vrlo vjerojatno neće imati mjesečnu pretplatu'.

'U procesu smo definiranja smjera za Titan projekta te redefiniramo što uopće želimo da projekt bude' rekao je Morhaime. Istaknuo je da je kvaliteta uvijek bila jedna od središnjih vrijednosti Blizzardovih igara te je nadodao kako su sve njihove igre prošle kroz sličan proces. Nema projiciranog ni najavljenog datuma kada bi Titan mogao biti spreman.

 

 

Prije nekoliko mjeseci Blizzard je objavio da je tim koji je radio na Titanu prebačen na ostale igre kao što su World of Warcraft i Blizzard All-Stars kako bi redizajnirali cijelu igru.

'Uvijek smo imali visoko kvalitetan proces razvoja igre, a novi MMO nije nikakva iznimka. Došli smo do točke gdje trebamo provesti neke velike tehnološke i dizajnerske promjene te smo to iskoristili kako bi premjestili resurse na ostale igre dok je mali tim ljudi ostao raditi na Titanu' stajalo je u izjavi Blizzarda prije par mjeseci.

 

Nema riječi o tome hoće li Titan biti free-to-play ili će postati nešto sasvim drugačije, no čini se kako je Blizzard shvatio kako je vrijeme MMORPG-a s pretplatom prošlo (iako WoW još uvijek ima 7.7 milijuna aktivnih pretplatnika).