PRIZNANJE ZBOG BLAŽE KAZNE

Tinejdžerica nožem ubila 30 muškaraca

18.08.2009 u 12:46

Bionic
Reading

Brazilska policija bila je šokirana kada im je 17-godišnjakinja iz Brazila priznala da je od svoje 15. godine nožem ubila čak 30 muškaraca

Djevojka je izjavila da je htjela sve priznati prije nego što postane punoljetna, da joj ne bi mogli suditi po zakonima za odrasle, rekao je policijski zapovjednik Mauro Truzzi iz grada Sao Jose do Rio Pretu, gdje je djevojka priznala da je počinila ubojstva nakon što je uhićena u tučnjavi u tamošnjem baru.

Sve žrtve monstruozne Brazilke bile su odrasli muškarci, a većina ubojstava dogodila se u gradu Aparecida do Taboado, u brazilskoj regiji Mato Grosso do Sul. Britanski Sun piše da je djevojka ubijala muškarce 'zbog novca, iz osvete i da bi istjerala pravdu'.

Šokirani istražitelji ispričali su da se djevojka smješkala kada im je predavala popis žrtava. Policija smatra da je riječ o jednoj od 'najproduktivnijih svjetskih tinejdžerskih serijskih ubojica'.

'Nemam dovoljno hrabrosti da bih držala pištolj, ali nož mogu držati. Priznajem zločine, jer sam odlučila to učiniti prije nego što napunim 18, da ne bih uznemirila obitelj', rekla je 17-godišnjakinja koja je žrtve uvijek ubijala istim nožem.

Policiji je sve priznala kada je uhićena tijekom ulične tučnjave u Sao Paolu. Pohvalila se i da je jednog muškarca ubila samo zato što joj je u baru u lice bacio čašu brandyja.