NAJAVAMA USPRKOS

The Witcher 2 ipak ne dolazi na konzole

20.10.2010 u 16:19

Bionic
Reading

Suprotno prvotnim najavama, iz CD Projekta su danas objavili da od The Witchera 2 na konzolama ipak neće biti ništa

The Witcher 2: Assassins of Kings prvotno je najavljen za PC te za konzole Xbox 360 i PS3, no autori su danas potvrdili da od verzije za konzole ipak neće biti ništa. Osim što će to najvjerojatnije razočarati konzolaše i ljubitelje RPG-a, vjerojatno će izazvati zadovoljstvo među hardcore RPG fanovima kojima je ova odgoda garancija da developeri ne misle simplificirati nastavak originalnog The Witchera koji je opravdano smatran modernim RPG klasikom.

 

'Sve što zasad mogu reći jest da nije vjerojatno da ćemo uz PC verziju izdati i verziju za neku od konzola', izjavio je Tomasz Gop iz poljskog CD Projekta i naglasio da razvoj PC verzije ide po planu.

 

The Witcher 2 svjetlo dana trebao bi ugledati u ožujku 2011. godine, a obistine li se najave autora o tome kako će igra izgledati, čeka nas jedan od najboljih RPG naslova u nekoliko posljednjih godina ili točnije -  od njegova prethodnika. Samo za ovu igru, CD Projekt je razvio i sasvim novi engine, a najavljuju da najviše nade polažu u odličnu priču, o čemu svjedoči i činjenica da će igra imati čak 16 završetaka.