KLOPKA

Svodnik uhićen jer je prostitutka usluge ponudila policajcu

22.12.2008 u 13:57

Bionic
Reading

Nepopravljivi svodnik Siniša M.(49) iz Pule opet je uhićen, i to zahvaljujući svojoj 'zaposlenici' iz Sarajeva koja je svoje usluge pokušala prodati policijskom službeniku na dužnosti u centru metropole!

Ovoga puta policija je Siniši stala na kraj nakon što je u policijsku zamku 4. prosinca oko 18.30 sati upala 30-godišnja Sarajevka s kojom je Siniša surađivao od rujna.

Siniša je, kako su mediji navodili, preko svoje bivše supruge Oxane upoznao razne djevojke kojima je nudio brzu zaradu pod svojom zaštitom. Oxana je također za njega radila, od 2004. do 2006. godine kada je otišla u 'mirovinu', ali mu je preporučila Dijanu Š. (33). Dijana je u 14 mjeseci 'obradila' najmanje 600 mušterija, a s obzirom na to da je sat seksa naplaćivala 600 kuna, zaradila je preko 360 tisuća kuna.

Makro Siniša se brinuo za 'marketing', a zaradu od seksualnih usluga dijelio je na pola za suradnicama. No krajem ožujka policija je Dijanu uhvatila u nelegalnih aktivnostima, pa je 'cinkala' Sinišu, otkriva Slobodna Dalmacija.

Razvoj situacije se pulskom svodniku nije svidio, pa je plavcima pokušao pobjeći, ali je ipak svladan i uhićen. Tad ga je prekršajni sudac također kaznio sa 15 dana zatvora i 1.000 kuna, no kazna mu je, s obzirom na posao s visokom zaradom, bila očito nedovoljna jer je nastavio po starom.