MOST:

'Sve ostaje isto, nikakve tu suštinske promjene nema. Ovo je obični pokušaj obmane'

17.07.2019 u 21:44

Bionic
Reading

Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja u srijedu je ocijenio da je rekonstrukcija Vlade jedan običan pokušaj obmane koji ne donosi nikakve suštinske promjene

'Sve ostaje isto, nikakve tu suštinske promjene nema. Ovo je obični pokušaj obmane, kao kad su nam tvrdili da je Kuščevićeva vila ustvari pašnjak, a polovica Tolušićeve kuće roštiljaona', ustvrdio je Grmoja nakon što su neslužbeno objavljena imena novih ministara i onih koji odlaze.

Istaknuo je kako je riječ o važnim resorima za koje bi ministri trebali, nakon gotovo tri godine, građanima podastrijeti što su napravili. 'A ovakvo napuštanje pozicije i zamjena jednih pijuna drugima, samo je mazanje očiju', ocijenio je.

'Premijer je ove ljude nazivao svojima, svojom Vladom, tvrdio da jamči za njih i onda kada su njihove afere izlazile svaki tjedan. Ovi ljudi ostavili su za sobom nered, ništa nisu napravili, a tako će se ponašati i njihovi nasljednici jer je politička erozija danas dosegnula svoj vrhunac. Sve je jasno. I slijepci su u ovoj državi progledali', zaključio je Grmoja.