stotinu dana u zatvoru

Sutra ročište grčkom navijaču čiji je DNK bio na nožu. Odvjetnik Hrvata otkrio taktiku

14.11.2023 u 22:21

Bionic
Reading

Hrvatski navijači već su 99 dana u zatvoru, 102 njih nada se povlačenju dijela optužnice u kojem ih se tereti za ubojstvo

U Grčkoj nastavak saslušanja u slučaju ubojstva navijača AEK-a Michalisa Katsourisa. Grčki mediji pišu da je za sutra zakazano ročište na kojem će se odlučivati o kaznenom progonu grčkog navijača koji je uhićen u četvrtak i čija je DNK pronađena na nožu zajedno s krvi ubijenog. Hrvatski navijači već su 99 dana u zatvoru, 102 njih nada se povlačenju dijela optužnice u kojem ih se tereti za ubojstvo.

Odvjetnik Bad Blue Boysa koji su i dalje grčkim zatvorima zadovoljan je razvojem slučaja i otpadanjem dijela optužnice u kojem se navijače tereti za ubojstvo, izvještava RTL Danas.

  • +33
Privođenje navijača na Općinski sud u Velikoj Gorici Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

"U početku su svi smatrali da su hrvatski navijači ubojice. Na početku su svi smatrali da su došli tu i ubili nekoga. U početku su sva javna mišljenja bila protiv nas, čak u Hrvatskoj i Grčkoj. Na početku su svi mislili da su čudovišta. Ako prijave prođu mi ćemo se žaliti na sudu i tražiti za svakog ponaosob da izađe na slobodu", rekao je Athanasios Kaimanakis.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'