IZLAZE SAMOSTALNO

Stranka Pametno u tri izborne jedinice

17.10.2015 u 16:53

Bionic
Reading

Politička stranka Pametno izlazi na izbore samostalno i to u tri izborne jedinice: u I., VII. i X., a nositelji lista su Marijana Puljak za X., Maja Vehovec za I. i Ivan Vuković za VII. izbornu jedinicu. Takvu je odluku potvrdila danas Skupština stranke.

S obzirom na višemjesečne špekulacije da će Pametno na izbore izaći s Mostom nezavisnih lista, Skupština je danas odlučila da stranka samostalno izlazi na izbore. Stranka Pametno predlagala je Mostu izradu ozbiljnog programa, potpunu promjenu političkog djelovanja te, na koncu, i načela moguće suradnje. Međutim, Most to nije prihvatio, a stranka Pametno je samostalno izradila program.

-Mi želimo biti ozbiljna stranka, ne želimo podržavati ni HDZ ni SDP jer ne vjerujemo njihovim obećanjima, a ne pristajemo ni na kojekakve kompromise samo da bismo ušli u Sabor – istaknula je Marijana Puljak, predsjednica stranke Pametno.

Stranka Pametno uvjerena je da će birači prepoznati njihov ozbiljan pristup i dati glas onima koji im ne nude prazne riječi i obećanja, već konkretne mjere i reforme za oporavak Hrvatske.