U KBC-u SPLIT

Stanje devetogodišnje djevojčice koja je stradala u Sinju nepromijenjeno

17.12.2023 u 15:32

Bionic
Reading

U splitskom KBC-u u nedjelju je nastavljeno intenzivno liječenje 9-godišnje djevojčice koja je u subotu teško ozlijeđena kada joj je u centru Sinja na glavu pao težak kamen koji se odlomio s kuće. Stanje joj je nepromijenjeno, doznaje se u toj zdravstvenoj ustanovi. Djevojčica je izvan životne opasnosti, ali liječnici kažu da još je prerano prognozirati ishod liječenja (op.a.)

'Nema nikakvih novosti u odnosu na izjavu koju dao dr. Krnić sinoć', rekla je Hini glasnogovornica splitskog KBC-a Kristina Bitanga.

Pročelnik Objedinjenog hitnog bolničkog prijema KBC-a Split, rekao je novinarima sinoć nakon operacije da je zasad nemoguće prognozirati ishod liječenja.

'Sedirana je i nakon anesteziološkog postupka ostat će neko vrijeme na respiratoru jer je to normalna procedura nakon ovako dugih i teških operacija', rekao je Krnić.

Pojasnio je kako je riječ o teškoj ozljedi glave i kosti te će se protokom vremena moći reći 'opseg ozljede i vidjeti koje su moguće komplikacije'.

Devetogodišnja djevojčica teško je stradala u Sinju kada joj je, zbog snažne bure, kamen s jedne kuće pao na glavu, nakon čega je operirana.