TEŠKA NESREĆA

Policija pronašla vozača iz Tribunja osumnjičenog za ubojstvo 19-godišnje djevojke

17.12.2023 u 15:09

Bionic
Reading

Policija je pronašla vozača automobila kojeg se sumnjiči da je noćas u Tribunju izazvao prometnu nesreću u kojoj je život izgubila 19-godišnja djevojka

'Obavještavamo vas da smo provedenim mjerama i radnjama pronašli osobu koju dovodimo u vezu s prometnom nesrećom te se dovodi u prostorije policije na daljnje kriminalističko istraživanje', priopćili su iz policije te dodali da će naknadno izvijestiti o rezultatima istraživanja i svemu utvrđenome.

Nesreća se dogodila u nedjelju oko 2.40 sati, kada je na pješakinju naletio osobni automobil. Vozač osobnog automobila šibenske registracije vozio je neprilagođenom brzinom, u zavoju izletio na nogostup i naletio na 19-godišnju pješakinju, prema policijskom očevidu.

  • +3
Tribunj - mjesto pogibije djevojke (19) koju je udario auto Izvor: Pixsell / Autor: Duško Jaramaz

Od siline udara i zadobivenih ozljeda, pješakinja je preminula na mjestu događaja, izvijestila je Policijska uprava šibensko – kninska. Prema informacijama lokalnih medija, djevojka (19) je mještanka Tribunja, a poginula je nedaleko obiteljske kuće.

Vozač koji je pobjegao je smjesta nesreće, a premda je policija brzo pronašla automobil, vozača su detektirali tek oko 14 sati.

O nesreći se u nedjelju oglasio i načelnik Općine Tribunj Marko Grubelić.

'Noćas oko 2,30 sati u Tribunju je vrime stalo, zajedno sa srcem naše mlade sumještanke, krasne djevojke. Neizmjerna se tuga nadvila nad naše misto, nema riječi kojima bi opisali kako se sada osjećamo. Sve naše misli i molitve su uz obitelj', napisao je načelnik Grubelić na svom Facebook profilu.