'TIFON I FORTUNA DAJU STAN ZA 200 KUNA'

Stan u Zagrebu od pola milijuna kuna osvojio je Dragoljub Stanković

Ida Prester i Damir Blašković, direktor maloprodaje Tifona

Ida Prester i Damir Blašković, direktor maloprodaje Tifona

Izvor: Tifon / Autor: Tifon

Glavnu nagradu i atraktivan stan u Zagrebu u velikoj Tifonovoj nagradnoj igri 'Tifon i Fortuna daju stan za 200 kuna' osvojio je Dragoljub Stanković iz Zagreba, a veliko finale kulminiralo je live stream prijenosom izvlačenja na službenoj Facebook stranici kompanije Tifon

Iz prepune kutije slipova dobitniku glavne nagrade sreću je donijela upravo zaposlenica benzinske postaje Tifona u Osijeku, Ana Masnić. Sretni dobitnik bio je u nevjerici kada ga je nazvala Ida Prester, prerušena u božicu Fortunu za potrebe izvlačenja, kako bi mu priopćila radosnu vijest. Stan površine 47.95 m2 i u vrijednosti pola milijuna kuna smješten je u gradskoj četvrti Rudeš i sastoji se od dnevnog boravka i blagovaonice, kuhinje, sobe, kupaonice i hodnika.

'Ovom nagradnom igrom željeli smo, s obzirom na neizvjesnost današnjice, omogućiti nekome od naših korisnika da riješi stambeno pitanje. Nagradna igra povezala je sve Tifonove zaposlenike koji su aktivno sudjelovali u provedbi iste, kako u mjesečnim tako i u glavnom izvlačenju stoga smo odlučili da upravo naš zaposlenik nekome od korisnika donese sreću. Ispred Tifona, čestitamo sretnom dobitniku i zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u nagradnoj igri. Zadovoljan kupac je naša najveća nagrada', istaknuo je Damir Blašković, direktor prodaje i marketinga kompanije Tifon.

S ciljem ostvarenja sna i rješavanja stambenoga pitanja, u nagradnoj igri 'Tifon i Fortuna daju stan za 200 kuna', svi koji su to željeli imali su prilike sudjelovati u sepktakularnoj nagradnoj igri za koju su prijave trajale do 31. prosinca 2016. Svaki kupac na jednoj od 43 Tifonove benzinske postaje uz predočeni račun veći od 200 kuna i više, potrošenih na gorivo i/ili u trgovini, dobio je slip za ispis podataka kako bi ostvario pravo sudjelovanja u nagradnoj igri. Tijekom tri mjeseca, koliko je trajala nagradna igra, održana su i tri izvlačenja mjesečnih nagrada gdje je 30 osoba nagrađeno Tifonovom poklon karticom za gorivo u vrijednosti od 1000 kuna.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!