GLASUJTE ONIMA KOJIMA VJERUJETE

SSSH pozvao radnike da izađu na izbore

29.10.2015 u 15:06

Bionic
Reading

Savez samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) pozvao je sve članice i članove udruženih sindikata da izađu na izbore i daju svoj glas političkoj opciji u čiji program, sposobnost, poštenje i iskrenost u namjeri ostvarenja uspješne i pravedne Hrvatske, najviše vjeruju

U priopćenju kojeg su poslali medijima napominju da su u rujnu ove godine usvojili Predizbornu platformu SSSH 2015. pod nazivom 'Za Hrvatsku zadovoljnih ljudi' opisali novi model društveno-ekonomskog razvoja Hrvatske, s usklađenom ekonomskom i socijalnom komponentom.

Također su naveli da su na pojedinačne razgovore o Predizbornoj platformi pozvali smo stranke i koalicije za koje su istraživanja tijekom proteklih mjeseci pokazivala da imaju šanse ući u Sabor, odnosno sudjelovati u budućoj vlasti.

'U razgovorima s vodstvom SSSH, održanima tijekom rujna i listopada, odazvalo se ukupno šest stranaka i koalicija – Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) u ime Domoljubne koalicije, Hrvatski demokratski sabor Slavonije i Baranje (HDSSB), Koalicija rada i solidarnosti, Održivi razvoj Hrvatske (ORaH), Socijaldemokratska partija Hrvatske (SDP) u ime koalicije 'Hrvatska raste' te koalicija 'Uspješna Hrvatska'.

Sve navedene stranke i koalicije, osim Koalicije rada i solidarnosti i koalicije 'Uspješna Hrvatska', također su dostavile i pisana očitovanja na Predizbornu platformu SSSH. Također smo organizirali tematsku raspravu pod nazivom 'Predizborna platforma SSSH i programi stranaka', kojoj su se odazvali predstavnici SDP-a, HDZ-a, HDSSB-a, ORaH-a i Koalicije rada i solidarnosti', zaključuju u priopćenju.