THOMPSONOV KONCERT

Srbi lažirali prelet drona iznad Knina

Bionic
Reading

Nekoliko srpskih medija izvijestilo je danas kako je proslavu Dana pobjede u Kninu sinoć pokvario dron koji je nosio srpsku zastavu s natpisom 'Oluja je zločin'. No, policija to demantira.

Fotografiju "preleta" objavljenu na Twitteru prenijeli su i brojni hrvatski portali, a u opisu navodnog incidenta najdalje su otišle beogradske Novosti koje neskriveno likuju

Koncert Marka Perkovića Thompsona u Kninu trebao je biti vrhunac hrvatske proslave progona nad Srbima u Oluji, ali dron im je pokvario slavlje!

Usred proustaške euforije nebom je poletio dron sa srpskom zastavom na kojoj je pisalo "Oluja je zločin". Hrvatska policija uspjela je spustiti dron, ali je u publici nastao kaos, a koncert je nakratko i prekinut.

No, iz PU Šibensko-kninske za Slobodnu Dalamaciju su demantirali vijest o srpskoj provokaciji u Kninu.

'Tokom čitavog dana na širem kninskom području patrolirale su veoma jake policijske snage, a u velik broj policajaca osiguravao je i sinoćnji koncert. Nikakav prelet drona nije zabilježen od policijskih službenika, niti je zaplijenjena bilo kakva letjelica sa srpskom zastavom', izjavila je za Marica Kosor, glasnogovornica PU Šibensko-kninske.