'VJEROJATNO SU SE ŠALILI'

Splitski maturanti obilježili kraj škole - desnicom u zraku?!

25.05.2015 u 19:52

Bionic
Reading

Posljednji dan srednjoškolskog obrazovanja dio učenika splitske Prve gimnazije obilježio je neobičnom fotografijom: ispred ulaza u školu skupina njih fotografirala se desnicom podignutom visoko u zrak, kako se čini, imitirajući nacistički pozdrav

Da stvar bude još gora, na slici se zajedno s njima nalazi njihov profesor povijesti Jure Dukan, no on je učenicima okrenut leđima i pretpostavlja se da nije imao pojma što se događa u pozadini.
Ravnatelj Prve gimnazije Marijan Puljiz za tportal je nakon provjere potvrdio autentičnost fotografije i objasnio da se vjerojatno radi o nekakvoj šali pa moli da se učenike i profesora ne rasteže u javnosti.

'To je bio zadnji dan nastave i vjerujem da nisu mislili ništa loše, radi se o inače krasnoj djeci. U našoj školi nikada nismo imali problema ove naravi i naši učenici jednostavno ne ćute takve stvari', kazao nam je Puljiz. 'A profesor Dukan? Očito nije imao pojma što se događa jer bi reagirao, on je u puno stvari stroži i oštriji od ostalih', rekao nam je ravnatelj Prve gimnazije.