Split + Marjan + Cvrčci + Limunada = Nostalgija

Split + Marjan + Cvrčci + Limunada = Nostalgija

22.06.2012 u 03:35

Bionic
Reading

Prelistavajući foldere s nekim svojim odjevnim kombinacijama koje bi vam mogla pokazati ovaj tjedan naišla sa na prvi session koji smo Luka i ja ikad snimili za Modu Komodu.

Sad mi je tek jasno zašto ga do sada nisam objavila. Zasigurno ima veze s nostalgijom koja me već danima pere u bijelome svijetu, pa ne bi li mi još dodatno stavio sol na ranu.
Split, Marjan, Kaštelet, Kašuni, plavo bistro more, cvrčci u uhu i hladna limunada uz neizostavni macchiato u Meštrovićevoj galeriji je nešto za što bih, iz ovih stopa, dala bubreg. :-)

hlače: Topshop, majica: Zara, cipele: Topshop, naočale: vintage, narukvica: mamina


Prvi put u šest mjeseci koliko sam već u bijelome svijetu imam pravu pravcatu nostalgiju za domom i iako se smatram sretnicom koja se gotovo svugdje osjeća kao kod kuće, dom je ipak samo jedan. Tamo gdje pričaš i misliš svojim jezikom, jedeš hranu koja miriše na more, domaće maslinovo ulje i mater, ispijaš kavu satima s osobom s kojom možeš samo šutjeti i pustiti mozak na pašu, a da se oboje osjećate dobro i ugodno.

Trenutačno u ovom kadru mogu uživati samo virtualno, a u kolovozu ponovo postajem dijelom filma čiji se soundtrack nameće sam po sebi. Obožavam stare, gotovo nepoznate Oliverove i Zdenkove pjesme, a Ljubavna je pjesma samo jedna od njih.

Počela sam pisati o svojoj današnjoj odjevnoj kombinaciji koja je do zaključenja ovog teksta postala potpuno nevažna. Puno je važnija ona koju imam trenutačno u glavi. Split + Marjan + Cvrčci + Limunada = Sreća.

Kako mi još ne bi navrle suze na oči idem se relaksirati na mjesto na kojem se osjećam gotovo kao kod kuće; dobro one koja je samo dva sata leta udaljena od doma.
Sajam, Encants, Barcelona. Moram pronaći rekvizite za foto session kojem se iznimno radujem, a snimat ću ga s jednom Zagrepčankom koja je također na privremenom boravku u Barceloni.

Stay tuned!