mira zakora

Smijenjena zbog 'korona partyja' u Daruvarskim toplicama, pa odmah dobila novo radno mjesto

25.03.2020 u 16:24

Bionic
Reading

Miri Zakori, bivšoj ravnateljici Daruvarskih toplica koju je Upravno vijeće jučer razriješilo dužnosti, ponuđeno je radno mjesto višeg stručnog savjetnika u Odjelu financija, računovodstva i nabave, izvijestili su u srijedu iz te zdravstvene ustanove

Novo radno mjesto bivšoj čelnici Daruvarskih toplica ponuđeno je sukladno zakonskim propisima i Zakonu o ustanovama, a temeljem njezine stručne spreme, stoji u dopisu v.d. ravnateljice Stojanke Lukačin.

Regionalni portal bjelovar.live objavio je danas službeni e-mail u kojemu se smijenjena ravnateljica Zakora potpisala kao 'pomoćnik ravnatelja za financijsko poslovanje'.

Miru Zakoru Upravno vijeće razriješilo je dužnosti na zahtjev bjelovarsko-bilogorskog župana Damira Bajsa u ime osnivača te ustanove.

  • +8
Dva nova slučaja zaraze u Karlovačkoj županiji Izvor: Cropix / Autor: Robert Fajt / CROPIX

Zakora je smijenjena zbog rada ugostiteljskog objekta unutar te zdravstvene ustanove nakon što je Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio odluku o obustavi rada ugostiteljskih objekata u sklopu mjera ograničavanja društvenih okupljanja zbog opasnosti od širenja koronavirusa.