'što će nam bolesni predsjednik?'

Škoro je prije godinu dana skoro umro, a danas je objavio nalaze s pregleda; ne misli stati na tome

04.09.2019 u 10:31

Bionic
Reading

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro otkako je bio podvrgnut složenoj operaciji srca prije godinu dana, kada su mu ugrađene četiri premosnice, objavio je na Facebooku novi nalaz kako bi odgovorio svima koji su se pitali: 'Što će nam bolesni predsjednik?'

'Dragi prijatelji, na današnji dan, prije točno godinu dana, bio sam podvrgnut vrlo ozbiljnom operativnom zahvatu ugrađivanja srčanih premosnica. Zahvaljujem i ovom prigodom svim hrvatskim liječnicima i medicinskom osoblju koje se brinulo o meni. Oni su nedovoljno plaćeni i država mora učiniti sve da ih zadržimo u Hrvatskoj. Moji politički protivnici i njihovi medijski pokrovitelji, od objave moje kandidature, u javnost su puštali dezinformacije o mom zdravstvenom stanju koje su vodile ka samo jednom zaključku - što će nam bolestan predsjednik?', piše Škoro.

Napominje da je odgovoran čovjek koji vodi računa o svom zdravlju te kako je ovih dana obavio niz kontrolnih pregleda u KB-u Merkur u Zagrebu te sada, iako to zakonski ne mora, objavljuje njihov rezultat.

'Na ovaj način objavit ću tijekom kampanje i svoju imovinsku karticu, iako ni to nemam obvezu učiniti. Nadam se da će mi se neovisni mediji pridružiti u pozivu da isto dobijemo i od drugih predsjedničkih kandidata, a onda neka narod odluči', zaključio je Škoro.

Podsjetimo, Škoro je prije godinu dana, nakon što je osjetio snažnu bol u prsima, završio u bolnici. Podvrgnut je zahtjevnom operativnom zahvatu te su mu zbog začepljenih krvnih žila ugrađene četiri premosnice. Tada je zahvaljivao liječnicima koji su mu spasili život.

  • +21
Miroslav Škoro održao koncert na prepunom Trgu Rudina u Primoštenu Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz