najavljena presica

Škoro dogovorio koaliciju sa Suverenistima za parlamentarne izbore?

11.05.2020 u 07:37

Bionic
Reading

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro i predstavnici Hrvatskih suverenista održat će konferenciju za medije na temu koalicijskog dogovora o zajedničkom izlasku na parlamentarne izbore

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro i predstavnici Hrvatskih suverenista Hrvoje Zekanović - predsjednik, Marijan Pavliček - predsjednik Hrvatske konzervativne stranke i supredsjednik Hrvatskih suverenista te Ladislav Ilčić - predsjednik HRAST-a održat će u ponedjeljak u 10:30 konferenciju za medije na temu koalicijskog dogovora o zajedničkom izlasku na parlamentarne izbore, najavljeno je iz Hrvatske konzervativne stranke u ponedjeljak ujutro.

  • +7
Miroslav Škoro Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Još nije jasno kad će se raspustiti Sabor i kad će biti izbori, a Gordan Jandroković kazao je da HDZ nije donio konačnu odluku i da odluka ovisi i o epidemiološkoj situaciji.

Jasno je da će se izbori održati u srpnju ako se situacija s epidemijom bitno ne pogorša u idućih desetak dana. O imenima koja će se naći na HDZ-ovim listama za Sabor Jandroković pak nije htio reći ni slova.

O mogućnosti postizbornog koaliranja s političkom opcijom Miroslava Škore rekao je da HDZ prati razvoj situacije na tom dijelu političkog spektra te da kod Škore ima ljudi koji su mu zanimljivi, ali i onih s kojima ne vidi mogućnost suradnje.