NOVI ZADRANIN

Sinovčić će Tomasova ponuditi i Dinamu

07.01.2012 u 13:15

Bionic
Reading

Dosad su sve bila nagađanja, no sad će se sve u Dinamu početi raspletati, jer Zdravko Mamić se vratio s godišnjeg odmora. Dok njega nema nikakvi se ozbiljni poslovi ne dogovaraju, a pogotovu ne završavaju

Sastanak s njim i bratom  Zoranom čeka i novi trener plavih Ante Čačić. Ovih dana slagao je plan priprema, malo je šarao po kadrovskoj križaljci, no i on će mnogo toga više znati nakon razgovora s nadređenima.

'Nema žurbe, do odlaska u Međugorje imamo vremena sve pretresti. Neki igrači već imaju neke opcije, no još ćemo vidjeti,' kazao je Čačić o smanjivanju broja igrača.

Nije posebno zanimljiva ni rubrika dolazaka. No, pojavila se priča da bi Mamić rado u Maksimiru vidio Marina Tomasova, igrača Hajduka koji nije na pripremama s bijelima. I da bi za njega platio dva milijuna eura. To se čini prilično nategnutim. Prvo, čemu plaćati dva milijuna za igrača koji će u lipnju biti slobodan, a drugo, nije daleko od dogovora Tomasova i Subašića s Hajdukom o prodaji.

'Nešto će biti. Neće dobiti dokumente od Hajduka, ali dogovaraju se. Vjerujem da će na kraju sve završiti na obostrano zadovoljstvo,' kazao je Reno Sinovčić, zastupnik Subašića i Tomasova, te znakovito dodao da bi obojica pojačali i Dinamove redove. Udica je bačena...

Poznato je koliko su proteklog desetljeća igrači ponikli u Zadru pomogli Dinamu u visokim ambicijama. Luka Modrić je ostao ikona kluba i najveći izlazni transfer, Marijan Buljat je bio upravo sjajan do nesretnog loma noge, a trenutno u Maksimiru 'raste' (iako, uz određene teškoće) Šime Vrsaljko. Zadrani su u Dinamu na cijeni.