što s neposlušnima?

Šeks: Ovo je realan odnos snaga u biračkom tijelu, očito je na djelu raskol desnog krila HDZ-a

22.12.2019 u 21:20

Bionic
Reading

Prve neslužbene rezultate predsjedničkih izbora, prema kojima u drugi krug ulaze Zoran Milanović i Kolinda Grabar Kitarović, u specijalnoj emisiji RTL-a komentirao je Vladimir Šeks

'To je sve u okviru statističke greške. Mislim da je već sada očigledno tko će u drugi krug, a to su Kolinda Grabar Kitarović i Zoran Milanović', rekao je Šeks RTL-u. Na pitanje je li zadovoljan odrađenim poslom na terenu rekao je da će se to vidjeti tek kad završi drugi krug.

Jasno je da je dobar dio članova HDZ-a ipak glasao za Miroslava Škoru pa se postavlja pitanje što će biti s njima.

'Neće biti ništa. Očigledno je da je na djelu raskol na desnom krilu i to da dio birača HDZ-a ulazi u biračko tijelo Miroslava Škore i obrnuto, tako da je sve to jedno kretanje unutar društva koje slijedi i europske trendove, gdje se javljaju različiti pokreti i stranke mesijanskog, populističkog, revolucionarnog, anarhističkog karaktera', rekao je Šeks.

Što se tiče kampanje aktualne predsjednice, Šeks kaže da su postojali više i manje spretni potezi te je sve to rezultiralo ovim postocima, no sve je to utakmica. 'Ovo sada prikazuje realan odnos snaga u biračkom tijelu HDZ-a, no u proljeće će se ponovno mijenjati karte', rekao je Šeks.

  • +70
Atmosfera u stožeru Kolinde Grabar Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL