'POSLA ZA PREKOVREMENE SATE'

SDSS-ov vijećnik pozvao USKOK u Benkovac

29.04.2013 u 16:03

Bionic
Reading

Željko Bajalica, SDSS-ov vijećnik u benkovačkome Gradskom vijeću, pozvao je danas policiju i USKOK da, kako je rekao, 'pročešljaju' poslovanje grada Benkovca i gradonačelnika Branka Kutije.

ako nije naveo koje je zakone prekršio Kutija, vijećnik Bajalica pozvao je na konferenciji za novinare u Zadru policiju i USKOK da 'pročešljaju' poslovanje grada.

'Ima dovoljno indicija da te službe uđu u grad i da dobro 'pročešljaju' što se tamo radi', rekao je i dodao kako ono što on može reći, a novinari će mu biti svjedoci, "kada jednom uđu u grad Benkovac, a ući će prije ili poslije, imat će posla prekovremeno i začudit će se što će sve ondje zateći'.

Također je istaknuo da u zadnjih 18 godina u proračunu Benkovca za infrastrukturu u srpskim mjestima nije osigurana nijedna kuna, a u Gradskoj upravi i javnim tvrtkama nije zaposlen nijedan Srbin.

'Ta politika najštetnija je za tamošnje Srbe, ali nanijela je štetu i Hrvatima', ocijenio je vijećnik Bajalica i dodao kako je politika Branka Kutije politika bez vizije, bez održivih projekata i korumpirana politika.

'Nije ni čudo što je takva politika grad Benkovac dovela na prosjački štap. Želim reći da je uništila grad i ekonomski i kulturološki i sociološki. Po svim pitanjima. Nanio je veću štetu Hrvatima u Benkovcu. Zašto? Pa zato što Hrvati koji tamo žive, a ima puno mladih i školovanih ljudi, trebaju posao i moraju od nečega živjeti', istaknuo je Bajalica.

Vijećnik Bajalica rekao je kako osobno nema ništa protiv Kutije ili HDZ-a, nego želi upozoriti na njihovu štetnu politiku koja je Benkovac dovela na prosjački štap.