promjene u kampanji

SDP-ovci iz 2. izborne jedinice idu u samoizolaciju, Restart koalicija prekida sve predizborne aktivnosti?

  • Autor: M. Šu.
  • Zadnja izmjena 26.06.2020 15:27
  • Objavljeno 26.06.2020 u 14:43

Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

Svi SDP-ovci iz druge izborne jedinice idu u samoizolaciju i prekidaju kampanju, javlja N1. S druge strane, Jutarnji list navodi da Restart koalicija razmišlja o otkazivanju svih predizbornih skupova

SDP-ovci iz 2. izborne jedinice, piše N1, odlučili su se na samoizolaciju, nakon što je to napravio i potpredsjednik stranke Rajko Ostojić.

Naime, jedan od SDP-ovih kandidata iz 2. izborne jedinice je pozitivan, a mnogi su s njim bili u kontaktu na obilježavanju Dana antifašističke borbe.

Restart koalicija, kako se može neslužbeno čuti, mogla bi otkazati sve predizborne skupove i druženja s građanima zbog novonastale situacije s epidemijom koronavirusa, piše pak Jutarnji list.

Razmišlja se, doznaje taj list, da se kampanja u potpunosti preseli na društvene mreže kako se ne bi dovela u pitanje sigurnost građana i simpatizera.

Glavni tajnik SDP-a Nikša Vukas na konferenciji za medije u 15h rekao je kako će se u poslijepodnevnim satima predsjednik stranke Davor Bernardić obratiti javnosti i reći kako će nastaviti kampanju.