JURAK NA HTV-U

'Sanadera sam vidjela jednom u životu'

01.02.2010 u 19:46

Bionic
Reading

Ivu Sanadera vidjela sam samo jednom. Bilo je to na otvaranju autoceste i tada se nismo ni pozdravili', kazala je vlasnica Fimi Medije Nevenka Jurak kojoj je posao procvao navodno zahvaljujući bivšem premijeru Ivi Sanaderu, jer je on preporučio njezinu tvrtku direktorima državnih tvrtki na sastanku održanom u Vladi 2007. godine

Nisam Barišićeva ljubavnica

U razgovoru za Večernji list Jurak je izjavila da je njena tvrtka od 2001. godine do danas surađivala s oko 25privatnih tvrtki i 22 državne tvrtke, što ne znači da smo za njihodrađivali cjelokupne marketinške usluge, već samo manji dio. Također je dodala da Barišića pozna dvadeset godina, te da nisu nevjenčan par i da ne žive zajedno.

'Poslove sam dobila putem javnih natječaja, ali i putem preporuka zadovoljnih klijenata koji su vidjeli kako mi radimo', kazala je Jurak u 'Dnevniku' HTV-a i dodala da ravnatelja Carinske uprave Mladena Barišića poznaje godinama, ali da poslovno ne surađuju.

'Dobivala sam poslove od državnih tvrtki, ali nisam jedina agencija koja je radila s državom', istaknula je.

Pojašnjava da njezina tvrtka nije PR agencija, već marketinška tvrtka i kako je promet uvijek velik kada se rade poslovi s televizijama. Optužbe člana Uprave Croatia osiguranja Damira Mihanovića, koji se oglušio na Sanaderovu navodnu preporuku da treba poslovati s Fimi Mediom, da mu je prijetila, Jurak je sve odbacila.

'Zar vam ja izgledam kao netko tko bi mogao ikome prijetiti', kazala je Jurak i dodala da USKOK od nje nije tražio ništa, ali policija i Porezna uprava su tražili 'neke papire'.