rupa u mjerama

Salon za mršavljenje u Splitu radi, a teretana ne može

12.01.2021 u 09:23

Bionic
Reading

I dok su na snazi ‘nužne epidemiološke mjere i preporuke’ koje je donio Stožer civilne zaštite RH prema kojima je zabranjen rad kafićima, održavanje javnih događanja i okupljanja na kojima je više od 25 osoba, obustava svadbenih svečanosti, treninga osim za vrhunske sportaša...splitski Great Body EMS Studio radi

Naime, prije nekoliko dana na njihovoj Facebook stranici objavljeno je kako ponovno otvaraju vrata nakon novogodišnje pauze, pozivajući pritom korisnike da “naprave nešto dobro za sebe i svoje tijelo” i vrate se vježbanju.

'Mi nikad nismo bili zatvoreni zbog odluke Stožera jer nismo klasična teretana. Registrirani smo kao salon za mršavljenje, funkcioniramo kao obrt, pa ne spadamo pod odluku nacionalnog Stožera. Cijelo vrijeme se pridržavamo mjera, u jednom terminu mogu biti maksimalno tri osobe. Ima zainteresiranih, nije sad neka velika navala, to ne mogu reći, ali imamo klijente s kojima dogovaramo termine u skladu s propisima', kazao je vlasnik Great Body EMS Studio za portal Dalmacija Danas.