DANCI PRONAŠLI ŽICU

Ronaldo: Zaboravili ste gdje je Messi bio lani

14.06.2012 u 15:09

Bionic
Reading

Prokušanu su metodu danski navijači, glasoviti Roligani, upotrijebili u srijedu navečer protiv Cristiana Ronalda u Ljvivu. Skandirali su tijekom utakmice, kad god bi Portugalac dobio loptu, ime Lionela Messija

Nije poznato je li baš to prouzročilo dva amaterska promašaja ubojitog Realova golgetera u drugom poluvremenu dvoboja protiv Danaca, koji su Portugalci na kraju pogotkom Portova napadača Varele uspjeli dobiti 3-2 nakon što su Dancima dopustili povratak u utakmicu poslije vlastitog vodstva od 2-0.

Upitan od novinara u 'mixed-zoni' nakon utakmice, što kaže na skandiranja iz publike, Ronaldo je bahato odgovorio:

'Messi? Znate li gdje je Messi bio u ovo doba prošle godine? Ispao je sa svojom reprezentacijom s Copa Americe u svojoj Argentini. Mislim da naš nastup, u tom svjetlu, baš i nije tako tragičan. Ili?'

Messi doista jest kiksao prošlog ljeta s Argentinom. Ispao je u četvrtfinalu od kasnijeg pobjednika Urugvaja pri raspucavanju 11-eraca, a da na četirima odigranim utakmicama nije postigao gola.

Koliko god se Portugalac tješio nesrećom svog najvećeg rivala, to ga neće spasiti od kritika kojima su ga zasuli portugalski mediji šokirani njegovom očajnom formom.

'Ronaldo je na Euru totalni promašaj. Kako se moglo dogoditi da takav talent iznenada sasvim zahrđa? Ja to ne mogu objasniti. Možda Ronaldu treba pomoć psihologa', napisao je za ugledni Publico kolumnist Bruno Prata, jedan od najcjenjenijih novinara u Portugalu.

Ronaldo je bio živahan, okretan i - uglavnom jalov