prognoza

Rastu temperature, ali kiša će i danas padati. Pogledajte vrijeme u četvrtak

24.08.2022 u 07:22

Bionic
Reading

Na Jadranu barem djelomice sunčano, ali i dalje uz mogućnost za poneki pljusak, ponajprije na krajnjem jugu. U unutrašnjosti promjenjivo oblačno uz sunčana razdoblja, a mjestimice će pasti i malo kiše, prognozira Državni hidrometeorološki zavod za srijedu

Ujutro na kopnu ponegdje magla. Vjetar na kopnu većinom slab, ponegdje umjeren sjeveroistočni. Na Jadranu će puhati umjerena bura, podno Velebita mjestimice i jaka s olujnim udarima te sjeverozapadnjak, u Dalmaciji ponegdje i jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura od 23 do 27 na kopnu te od 27 do 32 °C duž obale i na otocima.

U četvrtak u unutrašnjosti djelomice sunčano, a uz povremeno više oblaka moguća je lokalna kiša, ili pak pljuskovi, osobito u popodnevnim satima.

  • +13
Kiša osvježila Split Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric

Na Jadranu pretežno sunčano, no ne i posve stabilno. Vjetar na kopnu većinom slab dok će na moru puhati umjerena bura, podno Velebita s jakim udarima, a poslijepodne će okrenuti na sjeverozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura zraka od 14 do 18, na Jadranu od 20 do 25, a najviša dnevna od 25 do 30, duž obale i do 32 °C.