'SAVE THE LAST DANCE...'

Rasplesani Dragovan skinut s YouTubea?!

09.07.2012 u 10:10

Bionic
Reading

Sve one koji su se ponovno željeli uvjeriti u plesne vještine 'brodskog Johna Travolte', u hrvatskim političkim krugovima poznatog kao Igor Dragovan, odnosno glavnog tajnika SDP-a i saborskog zastupnika vladajuće koalicije, na servisu YouTube dočekalo je neugodno iznenađenje. 'This video has been removed by the user. Sorry about that', poručuje YouTube

Videouradak u kojem je glavni junak Igor Dragovan u opuštenom izdanju i rasplesan na proslavi 25. godišnjice mature u svom Slavonskom Brodu tek je nekoliko dana zabavljao hrvatsku javnost.

Plesni pokreti jednog od vodećih ljudi vladajućeg SDP-a ubrzo su skinuti, a YouTube je samo ostavio poruku u kojoj izražava žaljenje zbog toga što više nema jednog od hitova tog popularnog mrežnog servisa.

Ipak, uvijek postoje oni koji to vrijedno snime, pohrane i ostave za neku sretniju priliku. Jedan od njih je i tportal, koji na svojoj MAXZoni svima koji su propustili pogledati rasplesanog Igora Dragovana nudi 90 sekundi sa zabave nekadašnjih brodskih maturanata.