snimanje emisije

Rambo Amadeus optužen za seksualno uznemiravanje, UNICEF mu otkazao suradnju

13.03.2023 u 09:12

Bionic
Reading

Producentica emisije koja se emitira na Radioteleviziji Crne Gore optužila je glazbenika Antonija Pušića, poznatijeg kao Rambo Amadeus, za seksualno uznemiravanje tijekom snimanja emisije 'Dnevnica'

Lejla Kašić, producentica emisije koja se emitira na Radioteleviziji Crne Gore, optužila je glazbenika Antonija Pušića, poznatijeg kao Rambo Amadeus, za seksualno uznemiravanje tijekom snimanja emisije 'Dnevnica'. O svemu je obavijestila i UNICEF jer je glazbenik njihov ambasador dobre volje. UNICEF je do daljnjeg suspendirao suradnju s njim, a on se nije oglašavao o tim navodima ni odgovarao na pozive medija, donosi N1.

'Jučer sam na snimanju epizode 'Dnevnice' doživjela seksualno uznemiravanje od strane našeg gosta, velikog intelektualca, regionalno prepoznate i utjecajne osobe, UNICEF-ovog ambasadora dobre volje Antonija Pušića, poznatijeg pod pseudonimom Rambo Amadeus', napisala je ona u objavi na Instagramu.

  • +23
Rambo Amadeus održao koncert u Tvornici kulture, prosinac 2022. Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika

Incident se navodno dogodio u petak u Herceg Novom, gdje je ekipa RTV Crne Gore snimala epizodu emisije 'Dnevnica'.

Ubrzo nakon prijave Kašić oglasio se UNICEF i priopćio da je angažman s Rambom suspendiran do daljnjega.

'UNICEF ima politiku nulte tolerancije prema bilo kojem obliku seksualno neprimjerenog ponašanja jer je ono u suprotnosti s ključnim vrijednostima UNICEF-a', objavila je ta agencija UN-a.

U priopćenju se ističe da je UNICEF upoznat s navodima protiv Pušića. 'Njegov angažman s UNICEF-om je suspendiran do daljnjeg', stoji u priopćenju.