SANACIJA U TIJEKU

Na Maksimirskoj cesti u Zagrebu zbog puknuća cijevi obustavljen promet, građani bez vode

13.11.2018 u 10:12

Bionic
Reading

Zbog puknuća vodovodne cijevi od 9.30 sati zatvoren je u Maksimirskoj ulici u Zagrebu sav promet od kućnog broja 103. u smjeru zapada. Obustavljen je i tramvajski promet Maksimirskom cestom te linije 4, 5, 7, 11 i 12 privremeno prometuju skraćeno do Kvaternikovog trga, izvijestio je na svojoj internetskoj stranici Zagrebački holding.

Dijelom Maksimirske ceste te Bukovačkom i Ulicom Svetice promet je otežan u smjeru zapada. U zoni radova na Maksimirskoj cesti promet za sva vozila bit će preusmjeren na tramvajsku prugu. Preporučeni alternativni pravci su Zvonimirova, Petrova i Branimirova ulica.

Privremeno je uvedena izvanredna autobusna linija od Dubrave do Borongaja koja vozi preko Mandlove i Branimirove.

Sve autobusne linije s polascima na terminalu Svetice prometuju s kašnjenjem zbog izvanredne situacije.

Zbog puknuća cjevovoda na Maksimirskoj cesti bez vode su potrošači od kućnog broja 101 do 109. Opskrba pitkom vodom osigurana je autocisternama.

Glasnogovornica Vodoopskrbe i odvodnje Ana Glavan Hini je izjavila da su njihove ekipe na terenu i rade na sanaciji puknuća cjevovoda. Očekuje se da će sanacija biti završena tijekom današnjeg dana te normalizirana vodoopskrba.

  • +12
Zbog puknuća vodovodne cijevi u Maksimirskoj, došlo do zastoja u prometu Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL

Policijska uprava zagrebačka jutros je izvijestila da je zbog puknuća vodovodne cijevi od 9,30 sati zatvoren sav promet na Maksimirskoj cesti od kućnog broja 103 u smjeru zapada.