novi zagreb

Zvuk hitaca uznemirio stanovnike Dugava: Na licu mjesta policija i hitna pomoć, riječ je o pokušaju samoubojstva

25.02.2021 u 12:32

Bionic
Reading

Stanovnike zagrebačkih Dugava iza podneva je uznemirio pucanj. Policija je na terenu, a prema prvim informacijama, riječ je o pokušaju samoubojstva

'Radi se o pokušaju samoubojstva'', rekli su kratko za Dnevnik.hr iz PU zagrebačke. Neslužbeno se doznaje kako je muškarac živ.

Prema nekim informacijama, stanovnici toga dijela grada začuli su pucnjavu, nakon čega se na mjestu događaja pojavila policija i kola hitne pomoći.

Nešto oko podneva u Dugavama čuo se pucanj. Sve puno policije, a na mjestu je i Hitna pomoć, javljaju 24sata.

Kako je ispričao čitatelj, vidio je policajce da pričaju s čovjekom.

  • +9
Pucnjava u Dugavama Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

'Dva policajca su došla do njega pregovarati nešto. Okružili su ga, kraj njega je bio još jedan muškarac', rekao je i dodao kako je par trenutaka kasnije čuo pucanj i vidio ga da je pao.

Policija je okružila cijelo područje.

Ne ustručavajte se tražiti pomoć

  • Centar za krizna stanja i prevenciju suicida pri KBC-u Zagreb

Nazovite na telefon 01-2376-470 kad god vam zatreba pomoć od 0 do 24 sata. U Centar za krizna stanja pri KBC Zagreb možete doći i bez najave i uputnice svakim danom između 8 i 20 sati.

  • Hrabri telefon

Ako ste maloljetno dijete ili roditelj koji se suočava s različitim odgojnim izazovima, možete se obratiti stručnjacima na Hrabrom telefonu.
Ako ste dijete, nazovite na besplatni broj 116-111.
A broj Hrabrog telefona za mame i tate je 0800-0800. Linija je otvorena svakim radnim danom od 9 do 20 sati.

  • Psihološki centar TESA

Psihološki centar TESA udruga je koja već 25 godina daje besplatnu psihološku pomoć i podršku zdravom razvoju građana. Nazovite na broj: 01/48 28 888 - radnim danom od 10 do 22 sata ili im se javite mailom za savjet: psiho.pomoc@tesa.hr