BEZ OZLIJEĐENIH

Pucnjava u zagrebačkom Vukomercu: Propucano nekoliko automobila u blizini škole, na terenu i specijalci

12.09.2018 u 20:41

Bionic
Reading

U zagrebačkom naselju Vukomerec večeras oko 19 sati došlo je do pucnjave, no srećom nitko nije ozlijeđen

'Danas, 12.rujna oko 19 sati zaprimljeno je nekoliko dojava građana da se u Porečkoj ulici čuju pucnjevi. Na mjesto događaja odmah su upućeni policijski službenici te je zasad utvrđeno da je nepoznati počinitelj pucanjem iz vatrenog oružja oštetio nekoliko automobila i kuću, a ozlijeđenih osoba nema. U službene prostorije je dovedena jedna osoba, a policijski službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje', priopćili su iz zagrebačke policije.

Do pucnjave je, javlja Jutarnji list, došlo u blizini škole i parka, a na teren je izašla i specijalna policija. Doznaje se da su pucala dvojica muškaraca, prvo jedan na drugoga, jedan s ulice, a drugi iz kuće, a potom su meci fijukali, tvrde očevici, na sve strane. Navodno je osoba koja je pucala iz kuće uhićena.

Marko Rašić, načelnik Policijske uprave zagrebačke na mjestu događaja izjavio je da je riječ o obiteljskom sukobu koji je doveo do pucnjave u zagrebačkom naselju Vukomerec. 'Sukob između tih obitelji postoji i u tijeku je rješavanje te situacije. Očevid je u tijeku, nekoliko auta je propucano, no najvažnije je da nitko nije ozlijeđen'.

  • +10
Pucnjava na Vukomercu Izvor: Cropix / Autor: Mario Dujic / CROPIX