Ptičice, grane i jelenji rogovi

Ptičice, grane i jelenji rogovi

24.08.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Ptičice, grane i jelenji rogovi

Ptičice na grani pronašla sam na svojem omiljenom šivaćem blogu, a ponukana pogledom na Zdraffkicin radni stol i hrpu šarenih materijala koji ga krase.

Za sada sam samo ja Tavanska (Tavan nam je zajednički studio koji se nalazi na - tavanu) zatočenica, s jednim ventilatorom i puuno dobre volje, jer je Zdraff na probama.

Gledajući dakle te njezine materijale sjetih se tih ptičica od vate i šarenih materijala koje sretno stoje na granama ili vise s flaksa i poželjeh ih podijeliti s vama.
Ako ste friški roditelji, ovo je vrlo jednostavna, a nadasve zanimljiva igračka koju možete obijesiti iznad kinderbeta. Ponosno ćete je, ako preživi, pokazivati svojem djetetu kad odraste kao nešto što ste samo za nju/njega napravili.


Ako ćete to činiti ovih dana, na + 40 C, onda priča poprima herojskerazmjere!

Druga zgodna ideja pronađena je kod Sybelle i odnosi se na zaljubljenost u dekorativne jelenje rogove. Neki dan sam s dragim posjetila vikendicu njegova oca
i, zaljubljeno, gledala u rogove/trofeje svih lovaca u obitelji. Na zidu izgledaju ultradekorativno, osim što bih one velike obojila u tirkizno ili žuto. Ipak još uvijek ne krase zid u našem stanu, jer ne mogu prestati zamišljati kako su to nekoć bili živi jeleni ili srndaći. Zato je Sybellina varijanta idealno rješenje za sve rogoljupce poput mene ...


... nacrtate rogove na zidu, nalijepite im cvijeće ili ih obojite uružičasto, tirkizno, žuto ili koju već boju volite. I riješili ste se duhova mrtvih životinjica koje vas progone u noćnim morama ;)