OD SUNCA DO PLJUSKOVA

Provjerite kakvo vas vrijeme očekuje za vikend

16.03.2017 u 09:32

Bionic
Reading

U petak će posvuda biti pretežno sunčano uz malu naoblaku. Prema kraju dana u sjeverozapadnim krajevima očekuje se postupan porast naoblake. Puhat će slab i umjeren jugozapadnjak, na Jadranu i sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od -1 do 4, a na Jadranu od 8 do 13°C. Najviša dnevna temperatura od 15 do 20°C

U subotu se tijekom noći i jutra očekuje porast naoblake. Posvuda će biti promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima, češćim u Dalmaciji. Mjestimice uz više oblaka može pasti malo kiše, uglavnom u unutrašnjosti. Puhat će slab i umjeren, u gorju povremeno i jak jugozapadnjak, a na Jadranu slabo i umjereno jugo. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 3 do 8, a na Jadranu od 9 do 14°C. Najviša dnevna temperatura od 13 do 18°C.

U nedjelju promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima, češćim i duljim u Dalmaciji. Još ponegdje uz pojačanu naoblaku moguća je kratkotrajna kiša ili pokoji pljusak, uglavnom u unutrašnjosti. Posvuda će puhati slab i umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 5 do 9, a na Jadranu od 10 do 14°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 12 do 16, a na Jadranu od 14 do 19°C.

U ponedjeljak će posvuda biti djelomice ili pretežno sunčano. U unutrašnjosti će puhati slab i umjeren jugozapadnjak i sjeverozapadnjak, a na Jadranu umjereno jugo. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 5 do 8, a na Jadranu od 10 do 14°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 12 do 16, a na Jadranu od 16 do 20°C.

Prema trenutnim prognostičkim materijalima, u nastavku sljedećeg tjedna vrijeme će ponovo biti nestabilnije i promjenjivije.