PROBLEMI UŽIVO

Deset najsmješnijih vremenskih prognoza s terena

12.03.2017 u 07:55

Bionic
Reading

Zapravo nije važno kakva je vremenska prognoza i za koji dio svijeta – srž stvari je uvijek u načinu na koji se pristupa temi

Dobar savjet zlata vrijedi

Đino Žderić iz Drašnica u okolici Makarske ima ideju kako se zagrijati ako nestane struje, a puše jaka bura, kad su temperature ispod nule.

Kako održati temperaturu kad je hladno? Trljanjem, trljanjem i samo trljanjem!

YouTube Autor: YouTube

Jači od vjetra

Jadni novinar ljuto se borio protiv vjetra koji je na Masleničkom mostu dostizao brzinu od čak 200 kilometara na sat.

Nemamo pojma je li Nikola Vikić Topić ljubitelj Mate Miše Kovača, no s obzirom na to kako se ne da vjetru koji ga nesmiljeno nosi, trebao bi biti!

YouTube Autor: YouTube

Nije uvijek nevrijeme

Na tek otvorenoj plaži Lido u Zemunu, 2010. godine, novinar Miloš Urošević nije samo uživao u sunčanom vremenu, već je i pomogao lokalnoj djevojci da ne izgori.

Ponekad je prognoza dobra. Čak i za novinara na terenu!

YouTube Autor: YouTube

Sunce prži - vruće je, vruće

Nuala Hafner za vijesti australskog Kanala 7 na Seven Networku javljala se s plaže na kojoj se našao i jedan jutarnji vježbač.

Novinarka koja se javlja s terena iz nama nepoznatog razloga tog jutra nije imala ništa protiv ranog ustajanja i rada na otvorenom.

YouTube Autor: YouTube

Kad smo već kod sunčanog vremena

U razgovoru s dvojicom prolaznika ovaj je novinar otkrio kako je lijepo vrijeme idealno za 'lov na trotoarke'.

Ne gode svima visoke temperature. Koliko tko voli toplije vrijeme, lako se da procijeniti po dužini komentara promjene temperature.

YouTube Autor: YouTube

Zimske radosti

Nekima zima znači čišćenje snijega i račune za grijanje, drugima skijanje i klizanje. No ni jedno ni drugo nema garanciju sretnog završetka!

Voditeljica vremenske prognoze na Pinku, Marija Egelja, prije nekoliko godina našla se na skliskom terenu tijekom svog javljanja s terena. Lijepa novinarka očito dugo nije klizala prije snimanja uživo jer je izgubila ravnotežu i pala tijekom svoje vremenske prognoze za Beograd. No uz glasan smijeh ubrzo je ustala i iz drugog pokušaja odradila posao kao što je i zamislila.

YouTube Autor: YouTube

Čak ni čiste ceste ne pomažu

Kad se radi reportaža o pola metra snijega, ni ralice ne pružaju utjehu!

Steve Keeley za Fox29 našao se u pola sedam ujutro po petnaesti put na otvorenom zbog vremenske prognoze. Novinar je hrabro obavljao svoj posao po gustom snijegu pokraj ceste u Salemu kad je doživio neugodno iznenađenje. Ralica ga je zasula snijegom!

YouTube Autor: YouTube

Kapa glavu čuva

Osim kad je vjetar prejak i kad su valovi veliki!

Aimee iz Južnog Walesa koja na YouTubeu ima kanal na kojem sa svojim prijateljem Craigom snima kratka javljanja s putovanja širom svijeta te o raznim lokalnim zanimljivostima, na obali Otoka Barry za njihov je vlog snimala oluju Gertrude kad ju je visoki val uz pomoć jakog vjetra pogodio ribom u glavu.

YouTube Autor: YouTube

Važno je uvijek biti spreman

Američki meteorolog Jim Cantore javljao se za Weather Channel iz studentskog doma u Charlestonu u Južnoj Karolini kad mu je u kadar pokušao utrčati pretjerano entuzijastični mladić. Cantore nije potrošio ni pogled na studenta, već mu je vješto smjestio udarac koljenom u prepone.

To je, pretpostavljamo, srž novinarstva s terena - ne dopustiti neočekivanome da vas zbuni. Profesionalnost prije svega!

YouTube Autor: YouTube

Do posljednjeg daha

Svatko se na kraju nađe na izmaku snaga. Važno je dostojanstveno priznati poraz!

Angelica Duria se 2013. godine javljala iz Milwaukeeje u Wisconsinu i nakon šest sati stajanja na snijegu i vjetru izgubila je strpljenje i otvoreno priznala da joj je dosta.

YouTube Autor: YouTube

Šećer na kraju

Nakon kiše dolazi sunce, no što je prije kiše? Prognoza, naravno!

YouTube Autor: YouTube