vozači, oprez

Prometne nesreće usporavaju promet na A4 i A3

26.02.2024 u 07:52

Bionic
Reading

Prometne nesreće usporavaju promet na autocestama A4 u smjeru Zagreba te na A3 u smjeru Bregane, gdje se vozi po dvije prometne trake uz ograničenje brzine od 60 kilometara na sat

Na autocesti A4 zbog prometne nesreće, uz ograničenje brzine vozi se između čvora Čakovec i Ludbreg u smjeru Zagreba, a na A3 u smjeru Bregane između čvorova Buzin i Lučko.

Kolnici su mjestimice mokri ili samo vlažni i skliski, mogući su odroni, ponegdje ima i magle.

HAK poziva vozače da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama i pripaze na sigurnosnu udaljenost između vozila.

Povremena su usporavanja zbog veće gustoće prometa na gradskim prometnicama i obilaznicama te u zonama radova i privremene regulacije prometa pa su potrebni dodatan oprez i strpljenje.

Zbog radova na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići na čvoru Posedarje zatvoren je izlazni krak iz smjera Dubrovnika (obilazak je preko čvora Zadar centar).

Danas do 16 sati zatvara državna cesta DC7 na željezničko-cestovnom prijelazu "Švajcarnica", na križanju DC7 i pruge B.Manastir-Osijek, pored naselja Švajcarnica. Obilazak je županijskim cestama Švajcarnica - Novi Čeminac i obrnuto.

U pomorskom prometu nema poteškoća.