gnjusan slučaj

Procurili novi dokumenti: Epstein je imao snimke seksa princa Andrewa, Clintona i Bransona?

08.01.2024 u 22:19

Bionic
Reading

Novi sudski dokumenti otkrili su da je Jeffrey Epstein imao snimke seksa princa Andrewa, Billa Clintona i Sir Richarda Bransona, piše Sky news

Jedna od žrtava Sarah Ransome ustvrdila je da je američki financijer pedofil Jeffery Epstein snimio vojvodu od Yorka, bivšeg američkog predsjednika i biznismena milijardera sa svojom neimenovanom prijateljicom u odvojenim prilikama.

Tvrtka koja zastupa Epsteinova odvjetnika, Alana Dershowitza, istaknula je optužbe kako bi pokazala da Ransome 'nedostaje vjerodostojnost'.

Ransome dala je izjavu prije nego što je Epsteinova bivša djevojka i dugogodišnja suradnica Ghislaine Maxwell osuđena za trgovinu ljudima u seksualne svrhe. Ransome je također navela da je bivši američki predsjednik Donald Trump imao seksualne odnose s 'mnogim djevojkama', navodeći i primjer svoje poznanice koja je imala odnose s njim u vili Jeffreya Epsteina u New Yorku, piše Sky news.

Princ Andrew je oštro negirao bilo kakvu krivnju, a platio je milijune funti za nagodbu u parnici s Virginijom Giuffre, koja ga je optužila da ju je seksualno napastovao kad je imala 17 godina.

U ime Sir Richarda Bransona, glasnogovornica Virgin Group rekla je: 'U izvješću New Yorkera objavljenom 2019., Ransome je priznala da je ‘izmislila‘ vrpce.'

Nakon što im se u vezi cijelog slučaja obratio Sky News, Clintonovi predstavnici nisu željeli ništa komentirati.

U lipnju 2022. Maxwell je osuđena na 20 godina zatvora jer je pomagala Epsteinu u seksualnom zlostavljanju tinejdžerica, u onome što je sudac nazvao 'užasnim planom' koji je žrtvama nanio 'neprocjenjivu' štetu.

Maxwell je u pritvoru od srpnja 2020. unatoč pokušajima njezinih branitelja da je puste uz jamčevinu. 

Epstein je pronađen mrtav u svojoj ćeliji u federalnom zatvoru na Manhattanu u kolovozu 2019. dok je čekao suđenje pod optužbama za trgovinu ljudima u svrhu seksa. Njegova smrt proglašena je samoubojstvom.