POLICIJA TRENIRA STROGOĆU

Procurila snimka prebijanja Vučićevog brata

28.09.2014 u 19:38

Bionic
Reading

Predsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je danas da su pripadnici Žandarmerije uoči održavanja današnje Parade ponosa pretukli njegova brata Andreja Vučića i dvojicu pripadnika njegova osiguranja

Andrej Vučić je s dvojicom pripadnika premijerova osiguranja pokušao proći trasom predviđenom za sudionike parade u središtu grada koju je osiguravala policija, a nakon što su odbili su pokazati osobne dokumente, došlo je do incidenta.

Premijer Vučić je rekao da je došlo do 'prekoračenja ovlaštenja', da su njegov brat i pripadnici njegova osiguranja zadobili teže povrede, ali da neće biti privatnog gonjenja, kao i da se komandant Žandarmerije Milenko Božović ispričao.

Tijekom prijepodneva zabilježeno je još nekoliko incidenata - dvije intervencije policije u blizini Slavije gde je uhapšeno pet mladića, kao i zastoj na autoputu kod Arene jer su u jednoj traci prema gradu postavljene i zapaljene gume.

Snimku incidenta u kojem su pripadnici Žandarmerije pretukli Andreja Vučića, brata premijera Aleksandra Vučića, objavio je kanal N1.

Snimka intervencije protiv Andreja Vučića