DRUŽENJE U SV. NEDELJI

Probrano braniteljsko društvo u vikendici Josipa Klemma

02.02.2016 u 22:29

Bionic
Reading

Dok se u Vladi donosila odluka o sudbini sada već bivšeg ministra branitelja Mije Crnoje, u Svetoj Nedelji kod Samobora održano je druženje na kojem su prvi put za istim stolom sjedili predstavnici brojnih sukobljenih braniteljskih frakcija

Kako prvi piše Nacional, Druženje se odvijalo u vikendici Josipa Klemma, jednog od organizatora prosvjeda u Savskoj, a na njemu je bio i Milanovićev ministar branitelja Predrag Fred Matić, jedan od glavnih razloga postavljanja šatora u Savskoj 66. Na druženju u vikendici bili su i general Mladen Markač, zatim savjetnik predsjednice za branitelje Ante Deur, pročelnik za branitelje u Gradu Zagrebu i navodni Bandićev kandidat za ministra Miodrag Demo, ali i SDP-ov Franko Vidović koji uživa povjerenje dijela branitelja te pripadnici Tigrova i drugih udruga koje okupljaju branitelje.

Klemm je za Jutarnji.hr potvrdio da su svi sjedili za istim stolom. Bilo je to, napominje, potpuno privatno druženje. 'Uspio sam ono što nijednoj vlasti nije uspjelo. Hrvatski branitelji su shvatili da, ako želimo nešto promijeniti, moraju biti zajedno. Trebaju nam i lijevi i desni, moramo svi zajedno raditi', izjavio je Klemm.