MALOLJETNI DELIKVENTI

Pretukli ga pred majkom

16.04.2010 u 08:53

Bionic
Reading

Policija traga za trojicom mladića koji su usred bijela dana na autobusnom stajalištu na Šetalištu XIII. divizije u Rijeci istukli 13-godišnjeg dječaka pred očima njegove zaprepaštene majke koja je prijavila slučaj policiji

Napadu je prethodilo zadirkivanje u autobusu, a 13-godišnjak je napadnut kad je izlazio iz njega. Jedan od mladića udario ga je nogom u stražnjicu, dok ga je drugi šakom udario u zatiljak, a zatim ga uhvatio rukom za vrat, piše Novi list.

Napadači su do dolaska policije pobjegli, a dječaka nisu teže ozlijedili.

'Dijete mi se vraćalo iz škole autobusom linije 1. Prema onome što mi je ispričao, uletjeli su na zadnja vrata i počeli maltretirati putnike. Ta grupa djece se odmakla i otišla naprijed. Sin mi nije mogao ranije izaći iz autobusa jer ide do Plumbuma gdje sam ga čekala. Kada je tamo izašao, krenuli su za njim. Dogodilo se to pred stotinu ljudi i nitko nije reagirao. Doletjela sam i umiješala se, a oni su, shvativši da sam mu majka, pobjegli', ispričala je dječakova majka želeći ostati anonimna te ističući da joj nije jasno zbog čega vozač autobusa nije reagirao.