PODLEGLA OZLJEDAMA

Preminula brutalno silovana starica

12.12.2009 u 11:08

Bionic
Reading

Šest dana nakon što je primljena u splitsku bolnicu s teškim i po život opasnim ozljedama, a sumnja se da je bila silovana i pretučena, jučer popodne je na Jedinici intenzivnog liječenja preminula 83- godišnja starica iz Neorića, potvrđeno je jutros u splitskoj policiji

Starica je u Klinički bolnički centar Split bila primljena protekle subote, a nakon što su je članovi obitelji pronašli teško ozlijeđenu i bez svijesti na podu dimne kuhinje, rečeno je u policiji. Ubrzo je krenula policijska istraga u kojoj je uhićen staričin zet za kojega se osnovano sumnja da je silovao svoju punicu.

Nakon kriminalističkog istraživanja, tijekom kojeg se osumnjičeni trijeznio jer je bio u alkoholiziranom stanju, policija ga je privela na saslušanje kod dežurnog istražnog suca Županijskog suda u Splitu koji mu je odredio pritvor.

Inače, 83- godišnjakinja je nakon što je pronađena na sebi imala višestruke teške tjelesne ozljede koje su liječnike naveli na sumnju da je silovana. Njezino se zdravstveno stanje tijekom liječenja nije mijenjalo na bolje, doznaje se u splitskoj bolnici.