RAZOČARAN

Predsjednik mladih SDP-ovaca Zagreba opalio po šefu Milanoviću

24.02.2016 u 12:37

Bionic
Reading

Predsjednik Foruma mladih SDP-a Matej Mišić preko Facebooka se obrušio na predsjednika stranke Zorana Milanovića

Mišić je napisao da je Zoran Milanović na druženju s članovima u Zapruđu rekao, odgovarajući na njegovo direktno pitanje, da ne vidi problem u tome što se nije poštivala kvota mladih na listama te je indirektno rekao da nikome mlađem od 30 godina nije mjesto u Saboru.

'S tim stavom, nije ni čudno da mu na druženju među 200 članova nema ni 15 mladih, a od tih 15 više od pola glasovat će za Zlatka. Forum mladih je dobio jasnu poruku od predsjednika koliko mu je bitan! Vjerujem da će i Forum mladih predsjedniku na odlasku pokazati 2. travnja da takva politika nema prolazak u Forumu!' poručio je šefu mladi SDP-ovac.

Nakon što mu je Jutarnji pretočio post u tekst, dodatno je pojasnio svoj stav.

'Predsjedniku sam postavio legitimno pitanje vezano za čl. 35 Statuta SDP-a. Odgovor koji sam dobio maksimalno me razočarao, iako sam mislio da me od predsjednika više ništa ne može iznenaditi', poručio je Mišić u novom postu na Facebooku na istu temu.

Piše da je vjerovao da će predsjednik barem  izraziti žaljenje što je predložio listu sa samo dva člana mlađa od 30 godina, ali dobio je upravo suprotno.
'Dobio sam odgovor koji diskreditira Forum mladih i svih njegovih 8500 članova koji su uvijek bili i uvijek će biti stup SDP-a bez kojeg stranka nikada neće moći ići naprijed. Prije ovoga danas imao sam svog favorita, dokazanog borca za ravnopravnost svih skupina unutar SDP-a, a nakon današnjeg druženja s predsjednikom samo sam sigurniji da sam podržao jedinog kandidata koji može donijeti napredak SDP-u', odlučan je Mišić.

Zoran Milanović je upravo na druženju sa članovima u Zapruđu rekao na moje direktno pitanje o kvotama na listama da...

Posted by Matej Mišić on Tuesday, February 23, 2016